میزان فرار مالیاتی در کشور چقدر است؟-راهبرد معاصر
جانشین فرمانده کل سپاه: آتش‌بس غزه پیروزی مقاومت و تحقق وعده الهی بود شمخانی عزادار شد خطیب نماز جمعه تهران: آتش‌بس غزه پیروزی جبهه مقاومت در برابر اسرائیل است / ایران امروز ابرقدرت است نمایش اقتدار مرزبانان در رزمایش دریایی محمد رسول‌الله (ص) در سواحل دریای عمان رئیس‌جمهور وارد مسکو شد برادر سرتیم حفاظت سید ابراهیم رئیسی: برادرم مخالف سفر رئیسی به مرز ایران و آذربایجان بود توئیت روسی حساب کاربری رهبر انقلاب در آستانه سفر رئیس‌جمهور به روسیه جانشین اطلاعات سپاه: تنها ۱۳ تا ۱۵ درصد تحت تأثیر مسئله حجاب قرار گرفته‌اند دومین رهبر انجمن حجتیه درگذشت دعوت به راهپیمایی جمعه نصر و جشن پیروزی در سراسر کشور دستگیری ۱۵ تروریست در سیستان و بلوچستان/ عملیات ناتمام! رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: دشمن جرأت نگاه چپ به ایران ندارد رهبر انقلاب: صبر و ایستادگی مردم و مقاومت فلسطین، رژیم صهیونیستی را وادار به عقب‌نشینی کرد الحاق سامانه‌های موشکی جدید به ارتش/پهپاد‌های مهاجم در جاسک‌ + تصاویر بیانیه سپاه درباره آتش‌بس در غزه: حماس قهرمان از میدان مذاکره و توافق، سربلند بیرون آمد

میزان فرار مالیاتی در کشور چقدر است؟

نماینده مردم کرمان در مجلس شورای اسلامی گفت که میزان فرار مالیاتی در اقتصاد کشور ۶۰ تا ۷۰ هزارمیلیارد تومان پیش بینی می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۵ - ۱۸ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 07
کد خبر: ۴۴۸۲۱

به گزارش راهبرد معاصر،  محمدرضا پورابراهیمی در جلسه علنی صبح امروز یکشنبه و در جریان بررسی مسائل اقتصادی کشور گفت: امروز اولویت اصلی در کشور، اصلاح ساختار اقتصادی است. در این حوزه ماموریت‌های وزارت اقتصاد حائز اهمیت و واجد جایگاه ویژه است. یکی از محورهای مهم اصلاح ساختار نیز مولد سازی دارایی‌های دولت است که از ماموریت‌های وزارت اقتصاد به شمار می‌رود. لذا وزارت اقتصاد باید برنامه مشخص خود را برای مولد سازی دارایی‌های دولت اعلام کند. در حال حاضر بیش از ۷ هزار هزار میلیارد تومان دارایی‌های دولت است که اگر ۱۰ درصد آن مولد سازی شود بخش عمده‌ای از مشکلات دولت حل خواهد شد.

 

پورابراهیمی ادامه داد: انتظار ما از وزیر اقتصاد و تیم اقتصادی اجرای طرح جامع مالیات است و این که جلوی فرار سرمایه گرفته شود فرار سرمایه در حال حاضر ۶۰ تا ۷۰ هزار میلیارد تومان برآورد می‌شود.

 

وی با تاکید بر ضرورت توجه به ایجاد پایه‌های جدید مالیاتی گفت: در مجلس دهم مالیات بر عایدی و مجموع درآمد را مورد بررسی قرار دادیم و از وزارت اقتصاد هم انتظار همراهی می‌رفت ولی آنها به سمت مالیات بر فعالیت‌های اختلال زا رفتند و نهایتا چیزی به عنوان پیشنهاد دولت به مجلس ارائه نشد.

 

پورابراهیمی با اشاره به تهدیدات بازار سرمایه گفت: شرکت‌های وابسته به بانک‌های دولتی باید واگذار شوند چرا بانک ملی مجموعا سرمایه گذاری توسعه ملی و بانک سپه مجموعه سرمایه گذاری امید را واگذار نمی‌کند.

 

نماینده مردم کرمان در پایان خواستار عرضه سهام‌ شرکت‌های دولتی باقی مانده و همچنین واگذاری شرکت‌های متعلق به بانک‌های دولتی شد./ ایسنا

ارسال نظر