شلیک به یک کارمند در زاهدان+ جزئیات حضور همزمان ۵ ناوگروه نیروی دریایی در آب‌های بین‌المللی درگذشت اولین فرمانده دافوس بعد از انقلاب اسلامی پزشکیان: دولت از سربازان گمنام امام زمان حمایت می‌کند پزشکیان: با برطرف کردن کانون‌های ناآرامی مانع سوءاستفاده دشمنان شویم جیش‌الظلم مسئولیت انفجار چابهار را بر عهده گرفت برگزاری جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان طرح مجلس برای ساماندهی و شفافیت عملکرد شرکت‌های دولتی رهگیری پهپاد کرّار توسط جنگنده رهگیر میگ ۲۹ سردار قاآنی به زیارت امام زاده جعفر (ع) پیشوا رفت + عکس ابوترابی، امام جمعه تهران: کاهش اقتدار سیاسی هدف اصلی منازعات نرم است؛ راهی جز وحدت و انسجام نیست توضیحات خسروپناه درباره شایعه برکناری جمیله علم‌الهدی از شورای عالی انقلاب فرهنگی وزیر دفاع: ماهیت وجودی انقلاب ما با ماهیت وجودی آمریکا در پارادوکس است؛ نمی‌توانیم در کنار یکدیگر قرار بگیریم فاطمی، نماینده مجلس: رفع فیلترینگ تلگرام و اینستاگرام ظرف ۶ ماه آینده انجام می‌شود دریادار سیاری: رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش از فردا آغاز می‌شود

میزان فرار مالیاتی در کشور چقدر است؟

نماینده مردم کرمان در مجلس شورای اسلامی گفت که میزان فرار مالیاتی در اقتصاد کشور ۶۰ تا ۷۰ هزارمیلیارد تومان پیش بینی می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۵ - ۱۸ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 07
کد خبر: ۴۴۸۲۱

به گزارش راهبرد معاصر،  محمدرضا پورابراهیمی در جلسه علنی صبح امروز یکشنبه و در جریان بررسی مسائل اقتصادی کشور گفت: امروز اولویت اصلی در کشور، اصلاح ساختار اقتصادی است. در این حوزه ماموریت‌های وزارت اقتصاد حائز اهمیت و واجد جایگاه ویژه است. یکی از محورهای مهم اصلاح ساختار نیز مولد سازی دارایی‌های دولت است که از ماموریت‌های وزارت اقتصاد به شمار می‌رود. لذا وزارت اقتصاد باید برنامه مشخص خود را برای مولد سازی دارایی‌های دولت اعلام کند. در حال حاضر بیش از ۷ هزار هزار میلیارد تومان دارایی‌های دولت است که اگر ۱۰ درصد آن مولد سازی شود بخش عمده‌ای از مشکلات دولت حل خواهد شد.

 

پورابراهیمی ادامه داد: انتظار ما از وزیر اقتصاد و تیم اقتصادی اجرای طرح جامع مالیات است و این که جلوی فرار سرمایه گرفته شود فرار سرمایه در حال حاضر ۶۰ تا ۷۰ هزار میلیارد تومان برآورد می‌شود.

 

وی با تاکید بر ضرورت توجه به ایجاد پایه‌های جدید مالیاتی گفت: در مجلس دهم مالیات بر عایدی و مجموع درآمد را مورد بررسی قرار دادیم و از وزارت اقتصاد هم انتظار همراهی می‌رفت ولی آنها به سمت مالیات بر فعالیت‌های اختلال زا رفتند و نهایتا چیزی به عنوان پیشنهاد دولت به مجلس ارائه نشد.

 

پورابراهیمی با اشاره به تهدیدات بازار سرمایه گفت: شرکت‌های وابسته به بانک‌های دولتی باید واگذار شوند چرا بانک ملی مجموعا سرمایه گذاری توسعه ملی و بانک سپه مجموعه سرمایه گذاری امید را واگذار نمی‌کند.

 

نماینده مردم کرمان در پایان خواستار عرضه سهام‌ شرکت‌های دولتی باقی مانده و همچنین واگذاری شرکت‌های متعلق به بانک‌های دولتی شد./ ایسنا

ارسال نظر